Renovació del conveni per a la reducció de càrregues administratives

Sin título

El president d’ATA, Lorenzo Amor, ha signat la renovació de l’conveni que manté amb el Ministeri de Política Territorial i Funció Pública per a la reducció de càrregues administratives que facilitin el dia a dia dels 3,2 milions d’autònoms. L’objectiu principal d’el conveni és la realització d’accions destinades a identificar càrregues administratives que permetin donar el pas definitiu a l’eliminació dels obstacles a l’activitat empresarial i emprenedora. 7 anys de conveni amb el Ministeri.

En els últims anys de l’conveni s’han detectat prop de 210 traves de les quals es pot dir que gairebé el 50% o bé han desaparegut o ha millorat la gestió de l’tràmit. «Fer tràmits amb l’Administració no ha de ser un mur.

Que cada comunitat autònoma tingui una normativa diferent per a una mateixa cosa segueixen sent un obstacle per a l’activitat econòmica. L’eliminació de traves és per a un autònom tan o més rendible que baixar impostos «, assenyala Lorenzo Amor, president d’ATA. Des ATA estem convençuts que una important millora de l’activitat econòmica i de l’ocupació prové de la reducció o eliminació dels costos improductius que a les empreses els genera l’existència de traves administratives, un excés de burocràcia no justificada. Durant els 7 últims anys hem realitzat una sèrie d’accions que han donat com a resultat la detecció i, en moltes ocasions, l’eliminació de traves administratives entre les quals es troben: La posada a disposició d’una bústia de suggeriments a la nostra web (www.ata.es).

Trobades amb autònoms i empresaris. Difusió i promoció de l’conveni Elaboració de l ‘ «Informe Elaboració de Traves administratives» Trobada amb tècnics de l’administració Som conscients que el repte és considerable i que també és una magnífica oportunitat per a la millora dels serveis públics.

The Courses