ATA dóna suport a marcar la casella Empresa Solidària de l’Impost de Societats

1Sin título

CEOE, CEPYME, ATA i CEAJE s’uneixen a el Tercer Sector per impulsar la casella Empresa Solidària de l’Impost de Societats i promoure un canvi social.

La Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE), la Confederació Espanyola de la Petita i Mitjana Empresa (CEPYME), la Federació Nacional d’Associacions d’Empresaris i Treballadors Autònoms (ATA) i la Confederació Espanyola d’Associacions de Joves Empresaris (CEAJE) s’han unit a la Plataforma d’tercer Sector (PTS) per impulsar la casella Empresa Solidària de l’Impost de Societats, a través de la qual les empreses podran destinar, per tercer any consecutiu, el 0,7% del recaptat a projectes socials.

Marcant aquesta casella les empreses poden destinar, per tercer any consecutiu, el 0,7% del recaptat en aquest impost a finançar projectes socials

Així ho han manifestat les diferents confederacions i federacions amb l’objectiu de promoure un canvi social després de la pandèmia de la COVID-19 i treballar per no deixar ningú enrere en un context social i econòmic en el qual les xarxes i les aliances es fan més necessàries que mai.

CEOE, CEPYME, ATA i CEAJE s’han compromès a divulgar entre els seus empresaris, la mesura, que és totalment voluntària i no suposa cap cost addicional per superar als 36,6 milions d’euros recaptats en la campanya anterior.

Els interessats podran adherir-se a l’marcar la casella 00073 (model 200) o la 069 (model 220) i contribuir així, amb l’Impost de Societats, a l’eficàcia de les entitats socials perquè aquestes puguin atendre la demanda real i ajudar a la capacitació professional, així com l’enfortiment i cohesió de les xarxes internes de l’Tercer Sector en un moment «clau» per a la societat espanyola.

La coordinadora de la campanya, Paquita Sauquillo, ha manifestat que «el compromís empresarial és fonamental per a reconstruir el futur que volem tenint presents la innovació i la sostenibilitat com a pilars fonamentals» i ha subratllat que «les empreses que marquin aquesta casella estaran marcant el canvi i apostant per un futur millor. Posaran de manifest el seu compromís solidari amb la societat i el Tercer Sector en un moment tan necessari .

Lorenzo Amor, ha subratllat la necessitat de «donar suport a les entitats socials, amb actes solidaris com aquest, que a més recordem, no ens costa res, és donar-nos suport entre tots.

Compromís empresarial

Per la seva banda, la presidenta de la Fundació CEOE, Fátima Báñez, ha destacat que aquest any, la X solidària és la de la recuperació i l’esperança. En aquest sentit, ha explicat que «les nostres empreses estan liderant solidaritat a través d’una acció social que continua creixent. Hem sentim orgullosos de l’esforç realitzat per la societat espanyola, pels nostres empresaris, autònoms i treballadors. I amb aquesta campanya, seguirem sumant, sempre posant a les persones al centre i donant el millor de nosaltres mateixos «.

En aquest sentit, el president de CEPIME, Gerardo Cuerva, ha assenyalat que la solidaritat i el compromís social són al «ADN de les petites i mitjanes empreses, com ha quedat acreditat en aquests moments d’extrema dificultat per a tota la societat. Des d’aquest compromís social, CEPYME s’uneix a aquesta campanya, amb l’objectiu de seguir sumant esforços per a, entre tots, sortir endavant i assentar les bases per a un futur de progrés econòmic i social «.

De la mateixa manera, el president d’ATA, Lorenzo Amor, ha subratllat la necessitat de «donar suport a les entitats socials, amb actes solidaris com aquest, que a més recordem, no ens costa res, és donar-nos suport entre tots.

Finalment, el president de CEAJE, Fermín Albaladejo, ha volgut destacar la importància de la unió de tots per al suport de projectes solidaris. «Després d’un dur any marcat per la pandèmia, resulta impensable no oferir la mà i lluitar junts perquè la situació canviï, tenint clar que hem de caminar un mateix camí», ha declarat.

The Courses